Sidor

lördag 16 november 2019

Det här med att bli hemmablind

När vi flyttade hit till Håknäs så fanns två lyktstolpar på gården, den ena blev första året knäckt pga av olyckshändelse & ja ni vet hur det är, det är inte alltid så lätt att bestämma vad för ljusarmatur man vill ha. Hur man än googlar för att få inspiration så fastnar man alltid för dom som har en prislapp som inte riktigt passar lönen man har, eller så är det slut.  
Tillslut så hamnar man i det där hemmablinda stadiet, när man är så van att man inte längre märker hur illa det ser ut. För vet ni, lösningen hur vi "lagade" stolpen va silvertejp, lixom spjälkade den.
Snyggt. Proffsigt på nå vis. 
Sen går det nåt år eller två, eller tre kanske. Man startar gårdsbutik, startar Formstråket & folk strosar runt i trädgården, dom kollar på mina nyrensade rabatter, slår sig ner på bron & snicksnackar med vänner.

På riktigt, vad spelar det för roll om rabatterna är nyrensade om man har en lyktstolpe som ser ut sådär. Vi bestämde att det va dags att ta tag i det.

"Vi bestämde att det va dags att ta tag i det", det betyder att Marcus fick göra.  Så nu har vi sen i somras en ny, ståtlig & enligt mig sjukt snygg lyktstolpe. Helt fri från silvertejp!Inga kommentarer: